پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶
تکریم خانواده شهید، تکریم خون شهید است

جبلی تصریح کرد: تکریم خانواده شهید، تکریم خون شهید است و بهترین تکریم، گوش دادن صمیمانه و پیگیری مشکلات آنان است.

خانم مریم جبلی، مدیر مدرسه علمیه خواهران نائین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اصفهان اظهار داشت: حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) فرزندانی تربیت کرد که در جوانی، اوج ادب و وفاداری به امام زمان خود را نشان دادند و این برای مادران امروز شهدا پیامی دارد که تربیت نسل ولایی، بزرگ‌ترین خدمت به نظام اسلامی است.

وی ضمن اشاره به اینکه حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) چهار فرزند خود را در راه دفاع از امامت و ولایت تقدیم کرد، افزود: او معتقد بود که فداکاری در راه ارزش‌های دینی، نه تنها از دست‌دادن نیست، بلکه یک سرمایه‌گذاری برای آخرت است و شهادت را فیضی از جانب خدا می‌دانست و این نگاه به خانواده‌های شهدا کمک می‌کند تا غم فراق را با امید به لقای الهی و پاداش اخروی تسکین دهند.

جبلی با بیان اینکه حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) پس از شهادت فرزندان، در ترویج فرهنگ شهادت و حمایت از قیام امام حسین(علیه السلام) کوشید، عنوان کرد: مادران و همسران شهدا نیز می‌توانند با حفظ روحیه انقلابی و انتقال پیام شهید، ادامه دهنده راه آنان باشند که صبر ایشان نشان می‌دهد سختی‌های کنونی (مانند مراقبت از جانباز یا مشکلات آزادگان) می‌تواند باعث رشد معنوی و تقرب به خدا شود.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها نایین خاطرنشان کرد: سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها به نام تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری شده است زیرا در روایات، احترام به بازماندگان شهید، همچون احترام به خود شهید واجب شمرده شده است، در واقع تکریم خانواده شهید، تکریم خون شهید است و بهترین تکریم، گوش دادن صمیمانه و پیگیری مشکلات آنان است.

وی یادآور شد: حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) به فرزندانش آموخت که دفاع از حق، حتی با هزینه کردن جان، ارزشمند است و فرزندانش را به گونه‌ای تربیت کرد که دشمن‌شناسی دقیقی داشته باشند و این برای نسل امروز که در جنگ نرم قرار دارد، ضروری است، همچون حضرت زینب(سلام الله علیها) که پس از فاجعه کربلا، با عزت و وقار، پیام شهیدان را به نسل‌های بعد رساند.

جبلی در پایان تأکید کرد: همان‌گونه که حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) فرزندانی چون عباس(علیه السلام) را تربیت کرد، همسران شهدا نیز می‌توانند فرزندانشان را براساس آرمان‌های شهدا تربیت کنند تا مانند پدرانشان به بهترین نحو به جامعه اسلامی خدمت کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha